• Αναζήτηση

Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας

Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση στο πάρκο του Πανελληνίου. Οι ωφελούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας πέρασαν ένα πρωινό με πολύ κέφι, χορό και ομαδικά παιχνίδια σε ένα φιλόξενο καταπράσινο και δροσερό χώρο που μας διέθεσε το Λιμενικό Ταμείο.

Παράλληλος στόχος ήταν η ενσωμάτωση των ΑμεΑ και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Καλαμάτας που ενημερώθηκαν για τις δράσεις του φορέα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η Υπομονή» και Φίλων ΑμεΑ Μεσσηνίας (ΣΥΦΑΜΕΑ) για τη διαχρονική τους στήριξη καθώς και οι εθελοντές που προσέφεραν το χρόνο τους κατά τη διάρκεια της περιόδου 2021-2022.

Ευχαριστούμε θερμά τους Περδικέα Στέλιος (κρεοπωλείο –  Άγιο Νικόλαο), Αφοι Μπουρδέκα (οπωροκηπευτικά – κεντρική αγορά) και το Porto Panellio (Καφετέρια) για τη συνδρομή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

   

Ροή Ειδήσεων