• Αναζήτηση

Πύλος Μεσσηνίας: Εκκληση για πληροφορίες από υιοθετημένη γυναίκα

Πληροφορίες για τον βιολογικό της πατέρα και συγκεκριμένα από την Πύλο ζητά μέσω ομάδας υιοθετημένων ατόμων (facebook: “ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ“), η Ιωάννα Βυθούλκα. Σύμφωνα με την έκκλησή της: “Αναζητώ στην Πύλο, το βιολογικό μου πατέρα Γιάννη, ηλικίας 76-80 ετών! Στην Πύλο του 1966, η 20χρονη τότε Κατίνα (ψυχοκόρη του καπετάν Γιώργη και της κυρίας Βαρβάρας) ερωτεύτηκε ένα νεαρό ναύτη, το Γιάννη. Στη σύντομη σχέση της Κατίνας με το Γιάννη, προέκυψε η εγκυμοσύνη. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, η σχέση αυτή διαλύθηκε άδοξα και η οικογένεια της Κατίνας έστειλε την έγκυο θυγατέρα να γεννήσει στην Αθήνα, καθώς επίσης μερίμνησε για την άμεση υιοθεσία του βρέφους. Στις 28 Οκτωβρίου του 1967, η Κατίνα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο δόθηκε την ίδια κιόλας ημέρα για υιοθεσία, με τη μέθοδο της εικονικής γέννας. Ο Γιάννης δεν γνωρίζουμε τί απέγινε…
Κάποιοι λένε πως υπηρετούσε στο Λιμενικό της Πύλου. Άλλοι, πως δούλευε σε φορτηγίδα της Πύλου. Κάποιοι είπαν πως πήρε μετάθεση στη Θάσο. Η Κατίνα έφυγε το 1971 στην Αμερική, όπου δημιούργησε οικογένεια. Η Κατίνα γεννήθηκε στο Πεταλίδι το 1946 και απεβίωσε το 2020 στο Σικάγο. Η κόρη της Κατίνας και του Γιάννη, μεγάλωσε με τη θετή οικογένεια στο Χαϊδάρι”.
Η κυρία που υπογράφει το μήνυμα, ονομάζεται Ιωάννα Βυθούλκα και είναι σήμερα 55 ετών. Μετά το θάνατο των θετών της γονιών, έμαθε πως ήταν υιοθετημένη. Η Ιωάννα εντόπισε το 2020 τη βιολογική της μητέρα Κατίνα, στο Σικάγο, την οποία όμως έχασε μέσα σε λίγους μήνες, λόγω σοβαρής ασθένειας. Επιθυμεί να γνωρίσει το βιολογικό της πατέρα Γιάννη, ο οποίος αν βρίσκεται στη ζωή, θα είναι σήμερα 76-80 ετών.

 

Ροή Ειδήσεων