• Αναζήτηση

Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου

Ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα (4/12) έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν σε καταυλισμό στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά και εκεί καταγράφηκαν εκ νέου πυροβολισμοί

Ειδικότερα, δύο άτομα από διαφορετικές οικογένειες, που έχουν προστριβές μεταξύ τους, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να οδηγηθούν στα εξωτερικά ιατρεία.

Φαρ Ουέστ έξω από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο, που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά και εκεί καταγράφηκαν εκ νέου πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν ομόφυλό του από την άλλη οικογένεια. Τότε αυτός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο, ενώ επικράτησε πανικός στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

«30 μέτρα έξω από το νοσοκομείο δεκάδες συγκεντρωμένοι Ρομά τσακώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν μεταξύ τους. Οι εργαζόμενοι τρομοκρατήθηκαν και λόγω προηγούμενων καταστάσεων, αλλά παρέμειναν στη θέση τους», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και επισημαίνει ο ένας 45χρονος Ρομά, επειδή έφαγε σφαίρα στο κεφάλι, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό, στην Αθήνα.

Επίσης, ο δεύτερος Ρομά, 25 ετών, έφαγε σφαίρα στο στήθος. Του παρασχέθηκε ιατρικη φροντίδα και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ροή Ειδήσεων