• Αναζήτηση

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος ανακήρυξαν το Δήμο Καλαμάτας σε Μεγάλο Ευεργέτη

Μία ξεχωριστή ημέρα για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας ήταν η χθεσινή, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, καθώς εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος που θα φιλοξενεί στο εξής τη δομή. Πρόκειται για ακίνητο του Δήμου, έναν φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Καλαμάτας, το οποίο έχει παραχωρηθεί στα Παιδικά Χωριά SOS χωρίς αντάλλαγμα και για χρονικό διάστημα 20 ετών και το οποίο βρίσκεται στην πάροδο της οδού Αναγνωσταρά (στοά Λόντου).

Στο εν λόγω χώρο, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα αναπτύξουν δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας, καθώς και δραστηριότητες γνωσιακής υποστήριξης και ομάδων παιδιών, με σκοπό τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του, που πλέον το τοπικό Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας διαθέτει ένα χώρο φιλόξενο και ικανό να αναπτύξει τη δράση του και να επιτελεί τα επόμενα χρόνια τον σκοπό του. «Χαιρόμαστε που αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, από το σημερινό Περιφερειάρχη, με εμάς και με εσάς, το τοπικό τμήμα και όλους τους εθελοντές έφερε αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, σημειώνοντας πως «είμαστε εδώ για να κάνουμε πολλά περισσότερα»

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κατά τη διάρκεια της τελετή των εγκαινίων, δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Κων.Ν. Συρίγος και ο Γενικός Γραμματέας Κων. Σκουρίκας, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και η Τοπική Ομάδα Στήριξης του Σωματείου μας στην Καλαμάτα σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού, με ομόφωνη απόφαση, σε ένδειξη ελάχιστης τιμής και ευγνωμοσύνης

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ

Για την πολύτιμη συμβολή του στο έργο μας και την αμέριστη υποστήριξή του στην παραχώρηση και λειτουργία του νέου κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας».

Ροή Ειδήσεων