• Αναζήτηση

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Για 7η μέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο πλευρό του όλη η οικογένειά του

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος για 7η μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, δίχως να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Στο πλευρό του είναι σύσσωμη η οικογένειά του, η οποία από την πρώτη στιγμή που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία άρχισε να έρχεται από κάθε γωνιά της γης στην Αθήνα.

Στο πλευρό του είναι πλέον όλα τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς ήρθαν από την Ισπανία και οι αδελφές του Σοφία και Ειρήνη.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Ο 83χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία. Δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά η κατάστασή του δεν είναι καλή. Έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον, ενώ η υγεία του δεν φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια σημαντικής βελτίωσης όσο περνούν οι μέρες.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία, ενώ Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κοροναϊό και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έδειχνε καταβεβλημένος στις τελευταίες του εμφανίσεις. Στο παρελθόν έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου.

Ροή Ειδήσεων