• Αναζήτηση

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Γιατί αποδέχθηκα το πρόστιμο για τον κορωνοϊό»

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες του επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, εξηγεί στο CNN Greece ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης.

Όπως αναφέρει, αποδέχθηκε το διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ωραρίου παρότι τηρούσε τα υγειονομικά μέτρα, για να δώσει το «καλό παράδειγμα» ως εκπρόσωπος της εθνικής αντιπροσωπείας.

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης τηρώ όλα τα υγειονομικά μέτρα και παρακινώ και τους συμπολίτες μου να πράξουν το ίδιο», αναφέρει στο CNN Greece ο κ. Χρυσομάλλης και συνεχίζει:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα σε λόμπι ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον της οικίας μου, όπου συναντήθηκα με δημοσιογράφο, διαμένοντα στο ξενοδοχείο.

»Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις 21.05 μμ εισήλθε στο ξενοδοχείο, όπου δεν υπήρχαν άλλα άτομα, και μου επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση ωραρίου. Θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι αμφότεροι τηρούσαμε τα υγειονομικά μέτρα.

Αποδέχτηκα το υγειονομικό πρόστιμο, παρότι η εν λόγω δραστηριότητα εντάσσεται στα βουλευτικά μου καθήκοντα, διότι ανεξαρτήτως της ερμηνείας, πρώτοι οι εκπρόσωποι της εθνικής αντιπροσωπείας πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Ροή Ειδήσεων