• Αναζήτηση

Αναστολή αγώνων σε όλα τα τοπικά!

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ.Α
Στον… πάγο μπαίνουν τα τοπικά πρωταθλήματα στην Μεσσηνία αλλά και σε όλη τη χώρα, από αύριο μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α, στο πλαίσιο των ενισχυμένων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο τοπικός αθλητισμός σε ομαδικό επίπεδο θα πάψει να λειτουργεί για το επόμενο διάστημα και έως ότου λήξουν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, και για το επίπεδο επιτήρησης (κίτρινο) όπου βρίσκεται η Μεσσηνία, σταματά κάθε τοπική διοργάνωση, ενώ θα μπορούν να πραγματοποιούνται προπονήσεις. Η απόφαση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αναστέλλονται οι επίσημοι και φιλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων, εξαιρουμένων των αγώνων ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών που δεν έχουν ανασταλεί. Οι προπονήσεις επιτρέπονται».

Τα ίδια θα ισχύσουν και για τις Μεσσηνιακές ομάδες των Εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς ο νομός δεν διαθέτει ομάδες στις κατηγορίες που εξαιρούνται, δηλαδή στην Super League και την Basket League. Με βάση την διατύπωση συμπεριλαμβάνονται Γ’ Εθνική και Football League.

H EOK… πρόλαβε την ΚΥΑ και έχει από το πρωί της Δευτέρας ανακοινώσει διακοπή στα πρωταθλήματα μπάσκετ ενώ η ΕΟΠΕ έχει έκτακτο συμβούλιο γι’ αυτό το λόγο.

Ροή Ειδήσεων