• Αναζήτηση

Αρκαδία: Δύσκολη η ανάκαμψη στα κομμωτήρια μετά το lockdown (video)

Πριν από περίπου δέκα μέρες άνοιξαν τα κομμωτήριο της Αρκαδίας, ύστερα από το δεύτερο αυστηρό lockdown στο οποίο είχε μπει ο νομός λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Κατά τη διάρκεια του Lockdown στην Τρίπολη, είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο πελάτες να κουρεύονται σε υπόγεια και γκαράζ, αφού επαγγελματίες κομμωτές συνέχιζαν τη δουλειά τους ανενόχλητοι, παρά τα αυστηρά μέτρα που πρόσταζε το lockdown. Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης δραστηριότητας ήταν οι πελάτες να «χαθούν» τώρα από τα κομμωτήρια που άνοιξαν επίσημα.

Τα απανωτά lockdown έχουν «βάλει» λουκέτο σε κομμωτήρια ανά την Ελλάδα, με τους κομμωτές, να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα των κλειστών επιχειρήσεων τους, ανέφερε σε συνέντευξή της η Ιωάννα Παρασκευοπούλου αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Αρκαδίας.
Δυστυχώς η έλευση των πελατών δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα lockdown, αφού η οικονομική στενότητα και ο φόβος του κόσμου περιορίζουν τους πελάτε,ς οι οποίοι αρκούνται στο σύνηθες κούρεμα, με τις περαιτέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν των καλλωπισμό να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.

Ροή Ειδήσεων