• Αναζήτηση

Δώρα από το “Make a wish” στους μαθητές του Παιδικού Σταθμού Πύλου

“Αργήσαμε λίγο να έρθουμε να σας ευχηθούμε «καλή σχολική χρονιά», αλλά θέλαμε πρώτα να βρείτε τους ρυθμούς σας, να νιώσετε άνετα με τα νέα τμήματα και μετά να μας υποδεχτείτε στις τάξεις σας” είπε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παν. Καρβέλας χτες στις εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού Πύλου.

Λόγω του ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, ο δήμαρχος προσέφερε συμβολικά δωράκια από τον παγκόσμιο οργανισμό εκπλήρωσης ευχών “Make a wish”, σε όλους. Το δώρο ήταν ένας μικρός φακός, για να παίζουν τα παιδιά θέατρο σκιών και για να κάνουν ενδιαφέρουσες εξερευνήσεις με τους γονείς τους στα πανέμορφα Κάστρα της περιοχής. “Σας προσφέρουμε κάτι που δίνει φως, γιατί εσείς είστε το πραγματικό φως στις ζωές μας, το φως της ελπίδας” σχολίασε ο ίδιος.

Σε προσωπική επικοινωνία που είχε με τον φορέα “Κάνε μια ευχή”, ζήτησε να ενημερωθεί για το έργο των στελεχών και των εθελοντών και δήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει ο Δήμος με όποιο τρόπο μπορεί, στην εκπλήρωση ευχής παιδιού που ασθενεί.

Ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στη διευθύντρια Βάλια Νικολούδη και σε όλες τις νηπιαγωγούς και βοηθούς, για τις όμορφες κατασκευές με τις οποίες είναι στολισμένο όλο το σχολείο.

Ροή Ειδήσεων