• Αναζήτηση

Η στιγμή που εμβολιάστηκαν οι δύο πρώτοι Ελληνες – «Δεν ένιωσα τίποτα – Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!» δήλωσε η νοσηλεύτρια

Στον Ευαγγελισμό έγιναν οι πρώτοι δύο εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα αλλά και την ανθρωπότητα.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι οι δύο πρώτοι Ελληνες που εμβολιάστηκαν.

«Είμαι η πρώτη Ελληνίδα και νοσηλευτήρια, μεγάλη τιμή, τιμάται όλος ο ιατρικός κλάδος αποτελεί μια τιμητική επιλογή και αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας. Ιστορική μέρα, ελπίζω για μια καινούργια σελίδα. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και πολύ γρήγορα ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας», δήλωσε η κ. Καμπισιούλη λίγα λεπτά αφού έκανε το εμβόλιο και πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα τίποτα. Όλα καλά. Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!»

Εμβολιάστηκε και ο ηλικιωμένος
Λίγα λεπτά αργότερα εμβολιάστηκε και ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς ένιωσε. Η κα Καμπισιούλη δήλωσε ότι μέσα από την επιλογή της τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος αλλά και η προσφορά και το έργο όλους αυτούς τους μήνες. Από σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα, έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ωστόσο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα προστασίας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός