Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ενισχύσουμε την αισθητική του αστικού μας περιβάλλοντος, προσφέροντας ταυτόχρονα στους καταναλωτές μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των αγορών τους. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν βιτρίνες που θα προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό και θα αναδείξουν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα περιλαμβάνουν τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και τη συνολική αισθητική της βιτρίνας. Ενθαρρύνουμε όλους να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να εκφράσουν τον χαρακτήρα της επιχείρησής τους με μοναδικό τρόπο.

Για πρώτη χρονιά φέτος ένας από τους κριτές θα είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας!

Θα μπορεί ο κάθε ένας να ψηφίσει από ειδική εφαρμογή μέσω κινητού!

Στους νικητές θα απονεμηθούν αξιόλογα χρηματικά έπαθλα και πλακέτες. Όλες οι συμμετοχές και κυρίως οι νικητές θα προωθηθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ΜΜΕ.

Ο διαγωνισμός για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτήν την εκδήλωση που θα ενισχύσει την κοινότητά μας και θα δώσει επιπλέον φωτεινότητα και αισθητική στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο emporikossyllogos@gmail.com όπου μπορείτε να στείλετε φωτογραφία από την βιτρίνα σας μέχρι το Σάββατο 17/12/2023 όπου και θα ξεκινήσει να ψηφίζει το κοινό.

Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας να λάμπουν στις βιτρίνες της Καλαμάτας!

Όσοι δεν είστε ακόμα μέλη στο σύλλογό μας να μια καλή ευκαιρία να εγγραφείτε άμεσα! Ζητήστε μας να σας στείλουμε την αίτηση εγγραφής.

Εκ του Δ.Σ