• Αναζήτηση

Να τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε νερό με λεμόνι!!!

Το ταπεινό λεμόνι. Είμαστε μεγάλοι λάτρεις αυτού του μικρού κίτρινου φρούτου, τόσο λιτό αλλά με τόσες απρόσμενες χρήσεις. Πολλά άρθρα και έρευνες έχουν αποδείξει την αξία του λεμονιού με διάφορους άλλους συνδυασμούς και τα αποτελέσματα είναι πάντα εκπληκτικά.

Αν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό και λεμόνι, διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λίστα με πλεονεκτήματα υγείας και ομορφιάς που αποκτάτε πίνοντάς το.

#1 Κάνει θαύματα στην υγεία του πεπτικού σας συστήματος

Λέγεται συχνά πως ένα υγιές πεπτικό σύστημα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της καλής ολόπλευρης υγείας. Τα λεμόνια είναι σημαντική πηγή φυτικών ινών πηκτίνης η οποία είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του παχέος εντέρου, έτσι, ένα ποτήρι με ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί, λειτουργεί ως εναρκτήριο λάκτισμα για το πεπτικό μας σύστημα, υπενθυμίζοντας του να μειώσει τα συσσωρευμένα απόβλητα της προηγούμενης μέρας.

#2 Νερό με λεμόνι = πραγματική ενυδάτωση

Αιώνες πριν τα ενεργειακά ποτά, τα άλατα ενυδάτωσης, και τα διαλύματα γλυκόζης-ηλεκτρολυτών πλημμυρίσουν την αγορά, το νερό με το λεμόνι χρησιμοποιήθηκε ως μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία της αφυδάτωσης. Όταν ασκούμαστε, χάνουμε ηλεκτρολύτες (μεταλλικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένου του νατρίου, του καλίου και του χλωρίου) μέσω του ιδρώτα. Ενώ το πόσιμο νερό απλά ενυδατώνει, αν προσθέσετε μερικές φέτες λεμονιού στο μείγμα θα επιταχύνετε τη διαδικασία της επαναεξισορρόπησης των ηλεκτρολυτών στο σώμα σας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsitamea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων