• Αναζήτηση

Νέος Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών ο Ηλίας Γιαννέλος

Τη “σκυτάλη” από την Βασιλική Αγγελοπούλου που συνταξιοδοτήθηκε παίρνει ο Ηλίας Γιαννέλος

Με απόφαση του Διοικητή της 6ης Υγειονομική Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλη ορίστηκε ο ιατρός Ηλίας Γιαννέλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, ΕΑ’ Γενικής Ιατρικής υπεύθυνος για το συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ. Φιλιατρών, για το υπόλοιπο της τριετούς θητείας.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει:

Μετά από σχετική απόφαση του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, τον οποίο οφείλω να ευχαριστήσω για την τιμητική, για εμένα, επιλογή του, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, αλλά και των υποχρεώσεων που φέρει η θέση αυτή.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζω πως οι απαιτήσεις είναι πολλές και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο.
Με αίσθημα ευγνωμοσύνης, θα ήθελα να απευθύνω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους με τους οποιος συνεργαστήκαμε κατά την δεκαετή μου θητεία στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων:
• Στον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων, Παιδίατρο Ιατρό κ. Αλέξανδρο Τζωρτζίνη.
• Στον αναπληρωτή διευθυντή, συνάδελφο και φίλο Ιατρό Γενικής Ιατρικής κ. Ανδρέα Τσεκούρα.
• Στο Υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία, την εμπιστοσύνη, την ειλικρινή και αμέριστη υποστήριξή του.
• Σε όλους τους πολίτες των Γαργαλιάνων για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Τους υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους.
• Τέλος, υπόσχομαι στους πολίτες των Φιλιατρών αλλά και στους επισκέπτες της πόλης ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια από τη νέα μου θέση, για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών και την προάσπιση της δημόσιας υγείας!
Με εκτίμηση,
Ηλίας Γιαννέλος
Ιατρός Γενικής Ιατρικής
Επιστημονικά Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας Φιλιατρών.

Από την πλευρά του το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Το τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Καρβελη όπως και τον ιατρό κ.Γιαννελο για το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και της πόλης μας.Επιτελους,το ΚΥ Φιλιατρών θα έχει άλλον ένα εξαίρετο επιστήμονα έτσι ώστε να νιώσει και ο Φιλιατρινος πολίτης την απαραίτητη ασφάλεια και όχι σαν πολίτης β κατηγορίας.
Άλλη μια προσπάθεια του τοπικού Φιλιατρών θα έχει αίσιο τέλος.

ΠΗΓΗ: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων