• Αναζήτηση

Παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η εκδήλωση για το «Πρόγραμμα Ζωής» στο Άστρος (video)

Παρουσία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο κατάμεστο Ίδρυμα Ζαφείρη στο Άστρος εκδήλωση για την παρουσίαση ενός φιλόδοξου και εξαιρετικά χρήσιμου προγράμματος για τον γενικό πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υπό τον τίτλο: «Βόρεια Κυνουρία: Ένα Πρόγραμμα Ζωής».

 

Το πρόγραμμα αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζονται η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη φθάνοντας στον χώρο της εκδήλωσης έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη, την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κυρία Πηγή Περδικάκη, τον ιατρό Κώστα Βέμμο και τον ιατρό Γεώργιο Ντάιο, ενώ, καθώς έμπαινε στην αίθουσα υποσχέθηκε ότι θα συνομιλούσε με όλους τους παρευρισκομένους μετά το πέρας της εκδήλωσης, υπόσχεση την οποία τήρησε, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα στην αίθουσα, χαιρετώντας τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Ροή Ειδήσεων