• Αναζήτηση

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών – 13χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο τα επεισόδια στις σχολικές κοινότητες.

Τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υπάρχει καταγγελία μητέρας μαθητή της Α’ Γυμνασίου στο 5ο Γυμνάσιο Πατρών για σοβαρό επεισόδιο με συμμαθητή του.

Ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση από τον συνομήλικό του, τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο άτυχος έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο. Αποτέλεσμα, να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες κα πλέον η μητέρα του αναζητεί ιδιώτη οδοντίατρο για να αποκαταστήσει τα δόντια του παιδιού της, φυσικά με δικά της έξοδα. Το περίεργο είναι (σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο») ότι δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού, σύμφωνα με το pelop.

Πάντως ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την καταγγέλλουσα μητέρα για τη διεύθυνση κατοικίας του 13χρονου. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο. Πλέον, η υπόθεση θα λάβει τη δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ροή Ειδήσεων