• Αναζήτηση

Συλλήψεις σε νομούς της Πελοποννήσου για σουγιά, σιδερογροθιά, ηρωίνη, χασίς, κ.α.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 10.12.2023 το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Άργους, βρέθηκε στην κατοχή του αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 8.12.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών Κορινθίας.

Συνελήφθη, στις 8.12.2023 το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, για ναρκωτικά.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.12.2023 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 68χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 9.12.2023 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 8.12.2023 το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί την 7.12.2023 πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, διέπραξε -2- περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε οικίες και σε όχημα, αντίστοιχα και -2- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσε -2- κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα μικρής χρηματικής αξίας.

Συνελήφθη, στις 8.12.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 8.12.2023 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Ροή Ειδήσεων