• Αναζήτηση

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας στην Κυπαρίσσια

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον κύκλο διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους φίλους και τα μέλη του σε όλη την Μεσσηνία. Σε αυτό το πλαίσιο βρεθήκαμε στην Κυπαρίσσια με την Τοπική Οργάνωση Δήμου Τριφυλίας.
 
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούνταν από:-Τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΕ) Γιάννη Νικολακόπουλο & τα μέλη της ΝΕ, Μάντυ Μπακούρου, Σταύρο Μούκα, Νάγια Βεργοπούλου-Τον Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον Αναπληρωτή του Παναγιώτη Ηλιόπουλο και το μέλος Βασίλη Αθανασόπουλο-Τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Κατσούλη & Γιάννη Πάζιο
 
Συζητήσαμε για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα τοπικά προβλήματα  ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις για την περιοχή. Στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να καταθέσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη στρατηγική επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του ταλανίζουν την Κυπαρίσσια, τα Φιλιατρά τους Γαργαλιάνους και τον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας.
 
Δίνουμε το λόγο στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της Παράταξης ότι θα βρισκόμαστε σε κάθε Δήμο, σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό ,σε κάθε περιοχή της Μεσσηνίας έτσι ώστε να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και μέσα από μία σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ωφέλιμες θέσεις και προτάσεις για τις τοπικές κοινωνίες..
 
Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά μαζί με τον κόσμο του, στο προσκήνιο.#mazi #ΠΑΣΟΚ

Ροή Ειδήσεων