• Αναζήτηση

Τριφυλία: Ημερίδα στην Κυπαρισσία για τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός στην περιοχή μας»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία το Σάββατο 9 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος».

Το πρόγραμμα

Ώρα: 5.00 μ.μ., Αίθουσα Εκδηλώσεων “Αλέκος Παπαδόπουλος” του Δήμου Τριφυλίας
Χαιρετισμοί: Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτικοί παράγοντες, Τοπικοί φορείς
Συντονίστρια: Μαρία Τομαρά, Δημοσιογράφος ΕΡΤ Καλαμάτας

Άννα Καλογεροπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου: «Η Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
Σοφία Σωτηρίου, MSc, Σύμβουλος Πολιτικής για την Πράσινη Ανάπτυξη, τον Βιώσιμο Τουρισμό και την Ενεργειακή Μετάβαση, με θέμα: «Στρατηγική της Ευρώπης για την Πράσινη ανάπτυξη & τον Βιώσιμο
Τουρισμό – Χρηματοδοτικά εργαλεία στον τουριστικό τομέα».
Βασίλης Τριγκιλίδας, Μέλος Δ.Σ. και εκπρόσωπος Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα «Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Στέλιος Μάντζαρης, MSc (destinationManagement.co)-Μέλος ΞΕΕ & Πρόεδρος Ξενοδόχων Λήμνου με θέμα: «Ανάδειξη προορισμού καθώς και θεματικών μορφών του Τουρισμού».
Χάρης Μπρουσαλιάν, Business Development &Marketing Director για την Best Western στην Ελλάδα (διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα) με θέμα: «Ταξιδιωτικάtrends για την Ελλάδα και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες».
Διονύσης Παπαδάτος, ΜΒΑ, Συντονιστής ΔράσεωνΊδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλομε θέμα: «Μεσσηνιακή Διατροφή-Χτίζοντας τογαστρονομικό branding της Μεσσηνίας».
Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης, Dr. Καθηγητής MarketingΣχολής «Le Monde», Συγγραφέας και Συνεργάτης
της Hoteltraining με θέμα: «10 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία».

– Συζήτηση με το κοινό

Ροή Ειδήσεων