• Αναζήτηση

Τρίπολη: Εγκαίνια ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εργασία (video)

Με μεγάλη χαρά πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. στα νέα ιδιόκτητα  γραφεία του στην Τρίπολη, στην διεύθυνση πλ. Κολοκοτρώνη 8, στον Ά όροφο.

 

Ένας νέος χώρος που είναι στη διάθεση των πολιτών, ώστε να τους παρέχει δωρεάν,

απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων σχετικά με την σύνταξη, τα εργασιακά δικαιώματα και την εύρεση εργασίας.

 

Πολιτικοί  και εκπρόσωποι τοπικών φορέων   παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κύριος Θεόκλητος,ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρίου κυρίου Αλεξάνδρου.

Μετά το πέρας του αγιασμού, χαιρετισμό απεύθυνε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κύριος Θεόκλητος, o οποίος μετέφερε τις ολόθερμες ευχές του Μητροπολίτη για τα εγκαίνια αυτού του χώρου, που θα προσφέρει πολλά στους πολίτες.

Στη συνέχεια, έναν σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Γιάννης Παναγόπουλος, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ πανελλαδικά. Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε τόσο τους πολιτικούς που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια όσο

και τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έπειτα τόνισε ότι το Ινστιτούτο Εργασίας κάνει δουλειά στο «πεδίο»,  δίνοντας πολύτιμες συμβουλές σε εργαζόμενους και ανέργους.

« Ελπίζω να γίνει ένα κέντρο προσφοράς και ταυτόχρονα και πολιτισμού στην περιοχή»

Στην κάμερα του Mesogeiostv μίλησε και ο κ. Παπαδολιάς Αθανάσιος Διευθυντής του Περιφερειακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ στην Τρίπολη.

Ο κ. Παπαδολιάς ανέφερε ότι οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία, για να ενημερωθούν δωρεάν σχετικά με εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα. Για παράδειγμα άνεργοι πολίτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Ινστιτούτο και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για την δημιουργία ενός καλού βιογραφικού καθώς και το πώς να σταθούν σε μια συνέντευξη εργασίας.

Ήδη την ίδια μέρα με τα εγκαίνια, πέντε νομικοί παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στο κοινό σχετικά με εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα με μεγάλη επιτυχία.

«Οι πολίτες της Πελοποννήσου μπορούν καθημερινά να απευθύνονται σε εμάς είτε ερχόμενοι στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικά  2710 226146, για να έχουν απάντηση σε όποιο ερώτημα τους απασχολεί είτε ασφαλιστικά είτε εργασιακά είτε απασχόλησης»

 

Ο κ. Παπαδολιάς τόνισε ότι ο ρόλος του Ινστιτούτου είναι καθαρά

Συμβουλευτικός και είναι εδώ για να καθοδηγήσει τους πολίτες σε ότι τους απασχολεί.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2710 226146, e-mail: peloponnese@reg.inegsee.gr

Ροή Ειδήσεων